APPS
Marketing, bedrijfs- of service apps

Apps & applicaties

De populariteit van apps groeit al jaren explosief. Niet verwonderlijk gezien het snel stijgende aantal mobiele gebruikers. Morgen Internet bouwt twee type IOS en Android apps:

1. Consumenten apps die te downloaden zijn in de apps stores
2. Enterprise apps die uitsluitend door medewerkers en klanten gebruikt kunnen worden met als doel hen op een innovatieve manier bij de bedrijfsvoering of uw dienst te ondersteunen.


 

Iets gaafs? We've got it all!

Moderniseer uw communicatie- en informatie stromen binnen en buiten uw organisatie. Bespaar zo tijd en geld en verhoog tegelijkertijd de service. Kortom, wij geven klanten redenen om naar u toe te komen en bij u te blijven. Voorbeelden hiervan zijn klantenportals, energie-management systemen, online aanbod, en het inwinnen van informatie uit de markt of specifieke klanten, we gaan ver.
Uiteraard zorgen we voor de ultieme gadget factor, vraag het ons.


 
 
 

Design & techniek

Bij een applicatie komt veel techniek kijken. Applicaties zijn over het algemeen hoger in aanschafprijs, maar daar tegenover staat dat er meer mee kan omdat deze "native" zijn (software op uw telefoon). Functies als foto's maken en bewerken, effecten toevoegen of toegang tot een telefoonboek of Dropbox c.q. Google Drive zijn daadwerkelijk toegankelijk met een app. Ook design speelt een grote rol....vinden wij. Het oordeel van de gebruiker is niet uitsluitend gebaseerd op de functionaliteit, maar ook op de look & feel.


  • Voor IOS en Android
  • Voor smartphones & tablets
  • Volledige support op onderhoud en versiebeheer
  • Koppelingen met bestaande databases en websites
  • We gaan ver in technische realisatie, vraag het ons!
  • Realisatie voor internationaal gebruik mogelijk

68%

HEEFT EEN VOORBEELDWEBSITE UIT DE BRANCHE, U OOK?

ONS WERK