WEBSITES
waar mensen over praten

Een nieuwe website

We ontwerpen en bouwen resultaatgerichte websites voor grote en kleine ondernemers. Websites waarmee je je doelen bereikt. Maar dat is slechts het begin. Juist ná livegang van deze website komt je samenwerking met Morgen Internet pas goed tot z’n recht, en daarmee ook de website. Op het gebied van support en continue toegevoegde waarde leveren zijn wij de rest al ver voor. Het houdt niet op bij de ontwikkeling, dat zit in ons DNA.


Altijd een toegevoegde waarde

Een voorwaarde aan een project is dat we pas beginnen als de toegevoegde waarde duidelijk is. Ná de livegang begint het eigenlijk pas. Komen de juiste bezoekers op uw site, hoe zit het met contactaanvragen, moet er bijgestuurd worden? Dit regelen wij achter de schermen, u krijgt het verslag. Net als uw bedrijf is een website nooit. Iedere dag moet het beter. Dat is precies wat wij doen en waar voor u de toegevoegde waarden zitten.


" Echt top! Precies zoals ik in gedachte had en helemaal turn-key opgeleverd!

K. Huinen - www.glasstinting.nl

Design & techniek

Bij Morgen Internet zijn design en techniek met elkaar verweven. Elke website die we ontwerpen is uniek en zit vol met beleving. Om die beleving te waarborgen hebben we een aantal CMS systemen waarmee u makkelijk uit te voeten kunt. Met de techniek die hierachter schuilt zijn we al jaren bekend, we kunnen praktisch alles realiseren en dit ook overdraagbaar maken indien nodig. Vraag ons gewoon naar wat mogelijk is en laat u inspireren door ons werk.


 • We zijn gewend aan ondernemers met weinig tijd
 • Ons CMS systeem is hierop ingericht - makkelijk
 • Design is de handtekening in ons werk, tot in de puntjes
 • Alle websites zijn responsive of mobiel-vriendelijk
 • U geeft het doel, wij regelen de rest. Ook na oplevering
 • Onze sites zijn gericht op vindbaarheid en zoekwoorden

Aanpak

Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering heeft u één vast aanspreekpunt. We stellen de juiste vragen en zijn daarom in staat om om binnen 60 minuten tot de kern te komen. Dit is belangrijk, want u krijgt van ons in het tweede gesprek meteen een design dat een schot in de roos is. Omdat wij hier zo van overtuigd zijn, doen wij dit standaard vóórdat u überhaupt een opdrachtbevestiging heeft gegeven.


Vervolgens hoeft u niets te doen, de site wordt turn-key opgeleverd. We bepalen en verzorgen de inhoud waar nodig, en denken na over doelgroepen, juiste zoekwoorden, afbeeldingen en de technische aspecten. Tijdens het gehele traject wordt er duidelijk naar u gecommuniceerd. Een oplevering voelt voor ons, net als voor u, als een mijlpaal. Wij plannen daarom vaak een speciale lancering in om uw nieuwe website direct bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. 

Wat levert het u op?

 • Naslagwerk, bedrijfspresentatie en/of extra verkoop
 • Extra omzet genereren via internet
 • Klanten goed informeren over uw drive en producten of diensten
 • Competitive edge uitstralen
 • Uw aanbod makkelijk beheren en presenteren

68%

HEEFT EEN VOORBEELDWEBSITE UIT DE BRANCHE, U OOK?

ONS WERK