CONNECTIE
UW BEDRIJF ONLINE VOOR ELKAAR

Een betere klik

Iedere ondernemer heeft wel eens een bedrijf gehad als voorbeeldbedrijf. Waarschijnlijk had dat bedrijf zijn “klik” voor elkaar. Een mooie uitstraling, de juiste taal, openingstijden actueel, mailings krijgen op de juiste tijd en aftersales goed op orde. Dit kan met internet. De klik met uw klanten bepaalt tevredenheid en perceptie. Een goede perceptie zorgt voor herhaalaankopen en loyaliteit.


Wat betekent dit voor mij?

Of u nu een advocatenkantoor bent of een groothandel, voor iedere branche zijn er eindeloze mogelijkheden om bezoekers tot actie over te laten gaan- zolang die klik er is. Online worden er in het zoekproces meerdere aanbieders vergeleken, bij ons bent u dan niet degene die afvalt. Door ervoor te zorgen dat bezoekers de juiste informatie krijgen en vooral verrast worden blijft u online voorop lopen.


  • Een klik met uw klanten bepaalt de tevredenheid
  • Tevreden klanten bevelen de juiste doelgroep aan
  • Ook samenwerkende partijen willen een goede “connectie”
  • Een website die goed op orde is levert meer loyaliteit op
  • Bestaande klanten informeren en verrassen is rendabel

Hoe we dit realiseren

Dit realiseren we vooral door goed te kijken naar uw doelgroep: wat voor taal spreken zij en welk onderdeel op een website / shop moet als eerste naar voren komen? 85% van internetbezoekers verkiest de meest aansprekende website wanneer de prijs / kwaliteit en het aanbod identiek zijn. Ook zorgen we voor veel mogelijkheden tot delen van informatie van uw bedrijf. Zo bevelen uw klanten de juiste doelgroep weer aan!

In onze visie stopt het daar niet. Actuele informatie en verzorgde uitleg van producten of diensten zijn minstens zo belangrijk. We hebben diverse cases waarin we hiervan voorbeelden kunnen geven. Bekijk ons werk en oordeel zelf.

 

 

68%

HEEFT EEN VOORBEELDWEBSITE UIT DE BRANCHE, U OOK?

ONS WERK