BENT U OVERAL BEREIKBAAR?
UW DOELGROEP IN IEDER GEVAL WEL

Een groter bereik

Een van de grote voordelen van internet is dat we als gebruikers altijd terecht kunnen bij informatie. Dag en nacht. Voor een bedrijf liggen hier dus ook kansen. Met een internetproject kunt u ervoor zorgen dat men altijd bij u terecht kan voor informatie én kunt u het bereik van de onderneming vergroten. We zorgen ervoor dat u gezien en onthouden wordt.


Wat betekent dit voor mij?

Of u nu een advocatenkantoor bent of een groothandel, voor iedere branche zijn er eindeloze mogelijkheden om bezoekers tot actie over te laten gaan- zolang die klik er is. Online worden er in het zoekproces meerdere aanbieders vergeleken, bij ons bent u dan niet degene die afvalt. Door er voor te zorgen dat bezoekers de juiste informatie krijgen en vooral verrast worden blijft u online voorop lopen.


  • Bereik een groter publiek, zowel nationaal als internationaal
  • Mobiele sites worden nu gewaardeerd door google
  • Zoekmachines zijn key in dit proces, wij nemen dit mee
  • Online verkoop vs online catalogus, bespreek het met ons
  • Zorg ervoor dat u altijd bereikbaar bent

Hoe we dit realiseren

Dit realiseren we vooral door goed te kijken naar uw doelgroep: wat voor taal spreken zij en welk onderdeel op een website / shop moet als eerste naar voren komen? 85% van internetbezoekers verkiest de meest aansprekende website als de prijs / kwaliteit en het aanbod identiek is. Ook zorgen we voor veel mogelijkheid tot delen van informatie van uw bedrijf. Zo bevelen klanten de juiste doelgroep weer aan.

Daarnaast stopt het in onze zienswijze daar niet, actuele informatie en verzorgde uitleg van producten of diensten zijn minstens zo belangrijk. We hebben diverse cases waarin we hiervan voorbeelden kunnen geven. Bekijk ons werk en oordeel zelf.

 

 

68%

HEEFT EEN VOORBEELDWEBSITE UIT DE BRANCHE, U OOK?

ONS WERK