OMZET
LAAT GEEN KANSEN LIGGEN

Meer omzet

Hoe kan ik meer uit mijn website halen? En wat gebeurt er als ik mijn producten of diensten beter op internet etaleer? Wat gaat dit kosten en wie houdt het dan bij? Dit zijn vragen die wij vaak gesteld krijgen. Ons antwoord draait maar om één ding: de rendabiliteit van uw onderneming. Hier moeten al onze projecten aan voldoen.


Wat betekent dit voor mij?

U heeft bijvoorbeeld een dienstverlenend bedrijf. Dan is het direct duidelijk presenteren van uw dienst een pré. Hoe beter de dienst gevonden en uitgelegd wordt, hoe hoger de kans op een contactaanvraag. Dit is slechts één van de voorbeelden die we kennen, maar meer omzet kan ook komen uit klanten goed informeren over nieuwe collecties, het bereiken van een groter publiek en het aanboren van nieuwe (online) verkoopkanalen.


  • Een extra verkoopkanaal via internet is bijna altijd rendabel
  • Leads omzetten naar klanten via uw website? Het kan echt!
  • Extra omzet kan ook komen uit een goede website of app
  • Rendabiliteit is een voorwaarde aan al onze projecten
  • Per branche zijn er veel mogelijkheden en voordelen

Hoe we dit realiseren

Dit realiseren we vooral door goed te kijken naar uw doelgroep: wat voor taal spreken zij en welk onderdeel op een website / shop moet als eerste naar voren komen? 85% van internetbezoekers verkiest de meest aansprekende website wanneer de prijs / kwaliteit en het aanbod identiek zijn. Ook zorgen we voor veel mogelijkheden tot delen van informatie van uw bedrijf. Zo bevelen uw klanten de juiste doelgroep weer aan!

In onze visie stopt het daar niet. Actuele informatie en verzorgde uitleg van producten of diensten zijn minstens zo belangrijk. We hebben diverse cases waarin we hiervan voorbeelden kunnen geven. Bekijk ons werk en oordeel zelf.

 

 

68%

HEEFT EEN VOORBEELDWEBSITE UIT DE BRANCHE, U OOK?

ONS WERK