TURN-KEY
WE ZIJN GEWEND OM ALLES TE REGELEN

Volledige ontzorging

Waarom moet ik als bedrijf altijd zo kort op het ontwikkelingsproces zitten van een internetproject? En waarom “loopt” een site nooit vanzelf? Deze vragen horen wij vaak, heel vaak. Het typeert overigens de markt, maar ook onze klanten. Zij zijn druk bezig met hetgeen waar ze goed in zijn en dat moet ook zo blijven. Daarom zijn we gewend om volledig autonoom te werken, ook na oplevering.


Wat betekent dit voor mij?

Dat u als ondernemer geen omkijken meer heeft naar wat er op internet moet gebeuren. Alhoewel dit per branche kan verschillen, regelen wij alles, variërend van het plannen en uitvoeren van mailings, automatische afhandeling van bestellingen, tot aan het online zetten van uw aanbod. Niet alleen na oplevering, maar ook tijdens de ontwikkeling van een nieuw project nemen we letterlijk alles uit handen, van teksten tot afbeeldingen en invoer.


  • We zijn gewend aan ondernemers met weinig tijd
  • Volledig ontzorgen en toch goed blijven communiceren
  • Van geplande mailings tot seizoensupdates
  • Tijdens de ontwikkeling nemen we letterlijk alles uit handen
  • U geeft aan wat wenselijk is, we kennen onze klanten goed

Hoe we dit realiseren

Het onderhouden en bijhouden van internetprojecten vergt veel tijd en planning. We hebben intern goede systemen en bovendien stagiaires die volledig op dit onderdeel zitten. Zij beheersen zaken als Photoshop, Illustrator en mailingprogramma’s. Hierdoor werken we zeer efficiënt en effectief voor veel bedrijven waardoor we vrijwel voor iedere klant rendabel zijn.

Ook tijdens het ontwikkelingstraject van een nieuwe site nemen we alles uit handen. Wij regelen al het fotomateriaal, schrijven indien nodig de teksten en bepalen de inhoud al vóór we een vervolgafspraak hebben met u. Zo wordt u geïnspireerd, verlopen ontwikkelingstrajecten vlot en worden verwachtingen overtroffen. Neem een kijkje in ons portfolio.

 

 

68%

HEEFT EEN VOORBEELDWEBSITE UIT DE BRANCHE, U OOK?

ONS WERK